Make your own free website on Tripod.com
Fotoalbum 1-2-3-4
Hier zie je het fotoalbum.

Hier zie je geen foto's van mij maar wel van de vaste bezoekers van de digiplaza op
www.horses.nl

... en Lurano

Lurano is een KWPN-ruin van 6 jaar oud.

Hij is heel lief en kan heel eigenwijs kijken. Lurano vindt bosritten maken en grazen het leukst om te doen. De foto hiernaast is gemaakt nadat we naar een wedstrijd waren geweest. Op dit moment zijn we L-dressuur en B-springen. Met dressuur gaat het steeds beter en we hopen aan het eind van het jaar M te starten.

Marja en Maestro

Dit is Maestoso Zingara L (roepnaam Maestro) mijn 7-jarige Lipizzanerhengst. Ik heb hem als veulentje van 6 maanden oud gekocht. Onze favoriete bezigheid samen is over het strand crossen en aan een lang teugeltje in het bos stappen. Maar de demonstraties met ons Friezenviertal (zie www.marvins.nl voor foto en muziek daarvan) zijn ook leuk, dan moeten hij en ik vooral stilstaan, en als er iets is waar hij goed in is...

Manon en Orrinocoflow

 

Cindy en Tressor

 

Karin en Prins Ameretto

Dit is Prins Ameretto van de Berken (v. Prins Abdullah Nomar v/h Oosterveld), een NRPS-ruin van 1.56 m hoog. Hij is geboren op 20 april 1992 en is dus nu 8 jaar oud. Met mijn zusje Laura loopt hij momenteel M-springen en M1-dressuur, beide met al aardig wat winstpunten. Ameretto is gek op springen, terreinritten en veulentjes: als hij een veulentje ziet, begint hij altijd heel lief te hinniken. Ook vindt hij het heerlijk om op concours te gaan. Er is eigenlijk maar weinig waar hij niet van houdt, hoewel hij horzels erg irritant vindt. Onder het zadel maakt hij zich altijd extra mooi. Helaas staat hij op foto’s nooit met zijn oren naar voren! Ameretto is een van de fijnste paarden waarop ik ooit heb gereden en daarom gun ik hem ook een plaatsje op deze site.

Yorica en Jino

 

Vorige pagina Volgende pagina