Make your own free website on Tripod.com
Fotoalbum 1-2-3-4
Hier zie je het fotoalbum.

Hier zie je geen foto's van mij maar wel van de vaste bezoekers van de digiplaza op
www.horses.nl

Barbara en Max

Ik heb max op 26 december 1999 gekocht en heb hem nu dus 1,5 jaar. In het begin was hij erg moeilijk maar het gaat nu supergoed. 22 juli ga ik met hem naar de keuring in Hoofddorp, dus ik ben erg benieuwd. Ik en mijn bijrijder rijden voornamelijk dressuur met hem, maar springen vind hij ook erg leuk en we proberen ook 2x per week te springen.

Liz en Mister

Op de foto zie je Mister, hij is niet van mijzelf maar hij is een manegepony. Hij is een ruin en niet zo jong meer. Op 2 juli 2000 heb ik een wedstrijd op hem gereden. Het ging best goed! Mister is een van mijn lievelingspony's, hij is heel lief en gaat altijd staan slapen als je het aait. Gezellig he? Op Mister heb ik het meest van alle veertien pony's gereden en hij rijdt super! Alleen een beetje hobbelig met doorzitten en wat langzaam. Hij is alleen snel op een buitenrit en als je met een groepje gaat galopperen. Pas geleden zijn we samen omgevallen en daarna is hij drie dagen kreupel geweest maar dat was gelukkig voor de wedstrijd weer helemaal weg.

Manon en Olivia

Olivia is een 7 jarige Westfaler. Ze is ingeschreven in het Hauptstutbuch des Westfalisches Pferdestammbuches. Haar vader is Monte Carlo 1 en haar moeder heet Fame. Wat veel belangrijker is, is dat ze echt een schatje is. Ze kan mooi lopen
en goed springen. Ik wil eigenlijk gewoon recreatief met haar rijden, maar soms zie ik hoe ze loopt en dan vind ik dat toch zonde. Olivia is een vosje met witte voetjes en een pijlvormige bles, ze is stekelharig en ze heeft dus allemaal witte haartjes tussen de voskleurige haren zitten. Ze is rustig, maar wel erg eigenwijs en koppig. Ik heb haar pas 6 weken (het is nu juli) en we zijn dus nog in de kennismakingsfase.

Desiree en Polleke en Iones

Iones is de God der Idioten, Zijn vader is Kaiserstern xx en hij kan heel goed springen. Dressuur vindt hij iets minder leuk. Hij is heel eigenwijs maar hij heeft een goudeerlijk karakter. Vroeger vond ik hem niet zo leuk want toen was hij pas 3 jaar en zat hij vol met grappen en grollen, waardoor ik regelmatig in het zand belandde en ook erg bang werd. Maar ik heb mijn angst overwonnen door door te zetten, ondanks de schrik er toch maar weer op te klimmen en dan maar te leren zitten. Nu heb ik aan hem een paard waar ik volledige vertrouwen in heb.

Jouke en Banisch

 

Margreet en Gipsy

 

Suzanne en Imatador en Marrilon

 

Vorige pagina Volgende pagina