Make your own free website on Tripod.com
Fotoalbum 1-2-3-4
Hier zie je het fotoalbum.

Hier zie je geen foto's van mij maar wel van de vaste bezoekers van de digiplaza op
www.horses.nl

Pieter Jan en Torino

Torino Van De Kerkakkers is een 4-jarige BWP-ruin (V.Palestro Van De Begijnakkers VM.Randel Z).

Het is een gebrande vos met links voor en links achter een sokje. Hij heeft een regelmatige bles die uitloopt in een soort van kol. Torino heeft een springafstamming maar we hebben hem gekocht voor dressuur want hij heeft ook prachtige gangen! Ik neem soms wel eens een sprongetje maar niet te dikwijls want hij is nog maar 4 jaar. Het kan dat ik over een jaartje mee ga op springconcours maar dan mag het niet te hoog staan want dan krijg ik schrik! Ik start het einde van juli me Torino zijn eerste wedstrijd! Ik start met hem B2: dit is de voorbereidende proef op licht. ik rijdt natuurlijk ook wel eens buiten maar dan moet (er iemand bij zijn want het is nogal nen schrikentist) Torino is zeer vriendelijk van karakter en houdt van halsters kapotdoen en plastic zakjes kapot te scheuren haha !

Linda en Iowa

Iowa is een Volbloed KWPN merrie van 10 jaar. Ze is 1.56.5m, net geen paard.

Ze is ontzettend lief, maar een echte drukte maker. Ze kan niet alleen staan en houdt echt van aandacht. Ik rijd nu L dressuur met haar en ben druk aan het trainen voor de M. Springen ben ik haar aan het leren en dat gaat super!

Esther en Hirex

Hirex is een 11-jarige ruin (Rex Magna x Hoogheid).

Hij is nu drie jaar van mij, hij is daarvoor altijd recreatiepaard geweest en vind nu af en toe nog dat dat toch veel makkelijker was dan het dressuur lopen. Wij zijn B-dressuur en B-springen, maar het kwartje van het fatsoenlijk lopen is gevallen dus het gaat al steeds beter. Nu moet ik alleen nog mijn zenuwen in bedwang leren te houden op de wedstrijden. Deze foto is gemaakt toen ik weer voor de eerste keer op hem mocht nadat hij van de winter ziek is geweest.

Sanderijn en Tinkerbell

Dit is Lieftinck's Daphne, haar roepnaam is Tinkerbell. Ze is een wesh mountain pony. Ze is geboren op 7-4-98. Ik heb haar gekocht toen ze 11 maanden was. Ze was toen verwaarloosd en heel mensenschuw. Nu kan ik alles met haar doen en is ze heel braaf. Ze is wel heel fel van karakter, maar dat is juist het mooie aan haar! Haar lievelingsbezigheden zijn eten en in de modder rollen als het net geregend heeft.

Marlies en Kelvin

Dit is kelvin mijn 8 jarige 50% Engelse Volbloed met de beroemde opa Ramiro Z.

Ineke en Cioola
 

Dit is Cioola, mijn verzorgpaard. Het is een 16 jarige dochter van de bonte KWPN hengst Samber. Ze is heel lief en een echte knuffelkont! Helaas heeft ze artrose, maar met speciaal hoefbeslag kan ze nog aardig uit de voeten hihihi...Ik stuur je deze foto, omdat ik vind dat deze topper een plaatsje in je fotoboek verdient!

Heike en Julius

Mijn naam is Julius, tenminste, zo noemen ze me. Ik ben op 21 april geboren in Nieuwendijk, Noord-Brabant. Mijn fokker is Men de Later. Ik ben nu dus zes jaar en dressuur graag. Ik vind het wel leuk om af en toe een bokje te maken. Springen vind ik ook heel leuk. Eigenlijk weet ik niet wat ik leuker vind. En heel af en toe ga ik voor de kar. Dat is niet zo vaak. Buitenrijden vind ik ook heel fijn. Hoewel er wel veel gevaarlijke dingen op de weg zijn. En dan bedoel ik niet auto's of vrachtwagens, daar kan ik best mee leven, maar echte enge dingen zoals bushokjes of platliggend riet!

Julius heeft ook een eigen homepage www.welshcob.nl en zijn baasje Heike maakt prachtige naambordjes!

Volgende pagina