Make your own free website on Tripod.com
Fotoalbum

Margreet en Gipsy

Gipsy is een (op dit moment) 12jarige KWPN merrie van Sultan, van moederskant heeft ze een flinke scheut Trakehner, dus het is best wel een bloedpaardje.

Ze heeft al het een en ander achter de rug wbt kreupelheid, maar op dit moment loopt ze (eindelijk!) weer helemaal goed en kunnen we weer lekker het bos in en de hei op, want ze maakt het liefst buitenritten! Al is het ook zeker nodig om af en toe met haar te dressuren (wat ze overigens lang niet slecht doet, ook al vind ze het niet leuk) omdat anders buiten het 'gas' en vooral de 'rem' niet echt functioneren! Het is een echte heethoofd die ontzettend door kan draaien en zich op kan fokken, maar als het echt noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij het oversteken van een drukke weg, altijd naar je zal luisteren, al is dat soms met tegenzin.

Gipsy is niet van mij, maar in goed overleg met de eigenaresse is vrijwel alles mogelijk zodat ik haar op de dagen dat ik haar verzorg ook als 'van mij' kan beschouwen (een echt eigen paard zit er niet in door geld en vooral tijdgebrek).